MILAS RAAMSDONK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milas Raamsdonk. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 19:35 Zowel shoarma als patat was koud.
16 sep 2022 om 20:38 Vergaten de knoflooksaus, maar krijg de volgende x een extra dus is goed opgelost!
3 sep 2022 om 8:07 Te lang gewacht op mijn eten, alles was slap en ranzig. Nooit meer!
31 aug 2022 om 20:41 Het was heerlijk
30 aug 2022 om 18:42 Turkse pizza, geen groente en geen knoflooksaus erdoor en/of pittige saus. Bovendien waren deze 2pizza's niet warm&de grote schotel kapsalon leek van het formaat klein) . Voor ons nooit geen Milas meer. Volgende keer weer Shato 0162-519932
29 aug 2022 om 0:01 Bedorven vlees
20 aug 2022 om 21:53 Lekker
18 aug 2022 om 20:59 Gewoon zoals altijd redelijk snel de kwaliteit is goed en de service ook. Als hij iets niet heeft belt hij je op en dan kan je wat anders kiezen. Ik vind ze vriendelijk in omgang en het eten is wat je ervan mag verwachten voor dat geld.
16 aug 2022 om 23:50 Fast and tasty. Thank you :)
11 aug 2022 om 13:54 Wat ik had besteld bleek er niet te zijn dus kreeg zonder overleg iets anders met iets wat ik niet kan eten. Ik kon alleen 2 euro 50 compensatie krijgen en daar moest ik het mee doen.
31 jul 2022 om 20:45 Afhaal bestelling was snel, veel en lekker!
19 jul 2022 om 21:08 Duurde twee uur voordat het er was en ze waren twee gerechten vergeten. Toen we belden beweerde ze dat we alles hadden en moesten we ons best doen toch onze bestelling volledig te krijgen.