MILAS RAAMSDONK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 715 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Milas Raamsdonk. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 6:22 Voor de 2e keer achter elkaar word de satesaus vergeten terwijl deze 2x besteld en betaald is. Zelfs in de opmerkingen gezet dat het niet vergeten moet worden.
29 nov 2022 om 21:19 Koud ,slappe friet niet te eten . Geen sla op mijn kapsalon. Waardeloos zonde van het geld
25 nov 2022 om 22:43 Heerlijk, zoals altijd! Ik bestel voortaan altijd hier en ook ophalen doen we vaak. Ik heb eigenlijk verschillende dingen besteld of opgehaald en alles heeft heel goed gesmaakt. Eten is warm, smaak is goed & bezorgers zijn heel aardig.
21 nov 2022 om 21:24 Netjes op de tijd bezorgd wat gevraagd was. Eten was lekker en veel.
14 nov 2022 om 11:43 Het eten is altijd goed warm als het bij ons aankomt. De bezorger is altijd vriendelijk.
14 nov 2022 om 7:05 Satesaus besteld, ervoor betaald. Omdat Milas deze altijd vergeet erbij geschreven...niet vergeten! En...wederom vergeten :(
12 nov 2022 om 19:45 Koud helaas
29 okt 2022 om 9:07 Erg lekker....Alleen te weinig saus..
26 okt 2022 om 12:09 3x een bestelling gehad, waarvan het bezorgen meer dan 90 minuten heeft geduurd, nu zelfs op de maandagavond Mij zien ze niet meer terug
22 okt 2022 om 20:46 Je belt netjes dat 1 vd pizza's niet goed geleverd is.. "we brengen een nieuwe".. ik zit nog steeds te wachten. En altijd en overal die kutsmoes dat het druk is... ben eens gvd blij dat het druk is...De laatste keer was dit...
17 okt 2022 om 18:54 Goeie
15 okt 2022 om 6:18 50 min gezet omdat ik voor een bezorg tijd had gekozen. Het was zelfs 15 min eerder als afgesproken. Dus een super bezorging. En een vriendelijke bezorger.